Insikt om insekter

Jag har kommit till insikt. Jag hatar insekter. Och spindlar. Bevare mig väl för sommaren. För övrigt är sommaren skjysst, men dessa odjur.... blä. Det går inte att rida för att hästarna blir helt uppätna av bromsen, jag kan ju inte ens vara ute utan att bli fullkomligt invaderad av mygg och broms (tydligen tycker de om mig). Flugorna svävar kring munnen och myrorna kryper i badrummet. Jag hatar detta. Ta mig till hösten. Nu är det nog.

Jag hatar bromsar. Jag hatar myggor. Jag hatar flugor. Jag hatar myror. Jag hatar tveskärtar. Jag hatar fästingar. Och förutom detta hatar jag dessutom spindlar.

HJÄLP!

/m.

Att slå stolp gör ont!

Vi håller på att sätta staket här hemma. Det blir fint, ombonat och barnsäkert =) Men det är tungt. Hårt i backen och långa stolpar ska ned i denna mark. Jag hade nästan förträngt hur jobbigt det är sedan förra gången när jag slog stolp i hagen. Aja, bra blir det iaf, men aj vad ont i kroppen jag har sedan de vi fixade igår kväll. Aj aj. Nu lite frukost; sedan blir det att ta några sektioner till innan den allra värsta värmen kommer. Man får ta några i taget... särskilt med tanke på att det är i runda slängar 60 stycken stolpar som ska ned.../m.

Ett inlägg i dimma av trötthet

Idag är jag lite trött. Jag och Rickard tog en ledig kväll igår efter att Isac somnat och drack lite drinkar och spelade kort. De var väldigt trevligt, men vi kom i säng sent och redan kl 06 tyckte Isac att det var dags att vakna. Så det var bara att stiga upp! Så idag är man minst sagt lite seg.

Nu har jag kört Bilbo två gånger med den nya rockarden och det går sjukt bra! Han är så otroligt duktig! (spana in film på äventyret på www.snurpe.se).

*jäsp*

Annars är allt fint här i Julita. Huset börjar att gå mot färdigt och hästarna känns kanon. Och Rickard och Isac är världsbäst förstås!

/m.

Åter i vackra Julita

Nu har jag och min lilla familj spenderat den senaste veckan i Långsele utanför Sollefteå. Det har varit trevligt, men det var minst lika mysigt att komma hem. Man började att sakna djuren, Julita, huset... Känns fint att vara tillbaka =)

Dock är jag sjukt trött. Vi kom inte hem förrän strax efter kl 02 igår natt och Isse vaknade redan kl 06.15 så jag steg upp tidigt. Har nog bara sovit 3 timmar i natt, blä. Nu är klockan 08 och Rickard sover. Jag tvättar och försöker att packa upp, men Isse är ingen solstråle så det är inte så lätt. Han verkar trött han också.

Nu ropar han, ha det gott allihopa!

/m.

Så galet körsugen!

Idag var vi och hämtade min nya fina rockard som jag ska ha för att köra Bilbo med. Jag är helt galet sugen på att spänna för honom och komma igång, men nu väntar jag på mitt paket från Börjes som innehåller de skackelremmar jag saknar. Hoppas det kommer snart!!

/m.

Världens duktigaste bebis!

Nu är vi vakna igen. Isac har sovit på sitt eget rum alldeles själv på övervåningen mellan kl 21 och 07.40. Inte vaken någon gång mer än ett par hostattacker och vi har inte behövt gå upp en enda gång. Han är världens duktigaste bebis - jag är SÅ stolt över honom! Vi tittade på honom på monitorn precis när han vaknade och han satte sig upp och såg bra förvånad ut. Man ska betala mycket för att kunna läsa hans tankar, han undrade nog. Men vi var snabbt där och pussade om gullungen =)

/m.

Isac utflyttad...

Nu har vi ställt i ordning på Isacs rum på övervåningen och flyttat upp hans säng. I natt ska han få prova första natten på sitt allra egna rum. Spännande, roligt och samtidigt lite ledsamt. Det är lite delade känslor, men ändå skönt. Det känns som ett viktigt och stort steg. Men kvällen/natten till ära ska vi inviga vår nya bosieboo. Detta är en babykamera som står bredvid Isacs säng och fångar upp både ljud och även bild på en fin lcd-skärm på vår mottagare. Så vaknar han och är orolig i natt, kommer vi att kunna se honom och avgöra om han behöver hjälp =) Det är en stor trygghet!

Vårt sovrum känns väldigt stort nu när Isacs säng är utflyttad. Det känns också lite kalt och tråkigt, inte alls sådär babykärt *ler* Men samtidigt känns det skönt!

Håll tummarna nu för att lillkillen tycker att det är okej och att det kommer att fungera bra i natt =) I morgon blir han 13 månader precis =)

/m.

RSS 2.0