Vår lilla gullunge...

...är han inte bara för underbar!? På måndag fyller lillkillen 1 år - gud vad fort det har gått!

/m.

PS. Mjölk är gott =)

Isac vs motionscykeln, rond 1

Vår lilla älskling är så himla duktig på att träna att gå. Han tränar hela tiden och blir bara stadigare och stadigare. Men idag fick han ett bakslag =( Han tappade balansen och bara for fram och slog käke/kind rakt mot pedalen på motionscykeln. Då tyckte jag riktigt synd om honom! Men han verkar inte ha blivit avskräckt för att gå i alla fall (skönt det!) Lite snygga märken fick han på hakan och ovanför ögat =//m.

Torsdag men fredag

Idag är det torsdag, säger kalendern. Jag har varit helt övertygad hela veckan om att denna dag är en fredag. Aja, knasigt. Det är väl för att jag vill att det ska bli helg så att min söta Rickard också blir ledig =)

Idag har vi lite slappardag jag och Isse. När han sover lunch, ska jag passa på att måla badrumsdörren men mycket mer än så är det nog inte. Igår kväll var vi och handlade våtrumsväv, våtrumsfärg och diverse tillbehör så nu kan vi fortsätta med badrummet! Är så himla sugen på att börja, men det är det nog smidigast att jag och Rickard gör tillsammans så jag får hålla mig till tåls.

Nu skriker magen, så det är nog dags för lite frukost!

/m.

På återhämtning!

Känner mig faktiskt betydligt bättre idag! Och Isac verkar alldeles återställd igen! Härligt - det har varit några långdragna förkylningar vi lyckades få på oss... urk!

Var riktigt härligt att vara ute och rida igår kväll; kändes verkligen som en riktig sommarkväll! Så varmt och skönt =D

Idag ska jag plocka upp och städa undan lite i huset under dagen och måla badrumsdörren (förutom att ta hand om Isse förstås!). Tänkte även att jag skulle ta och städa kylskåpet lite (det behövs!) Sedan kl 13 kommer Jossa. Berra kommer och passar lillkillen medan jag och Jossa ger oss ut och rider. Kul!

/m.

Lite utvilad

De senaste två nätterna innan denna har jag sovit knappt tre timmar... på två nätter. Har hostat, snörvlat, haft ont i halsen och legat nästäppt. Har inte velat något annat än att somna, men inte kunnat. Var så otroligt trött. Tog lite tid att somna igår också, men när jag väl somnade sov jag djuuuupt. Märkte inte ens när Rickard gick i morse och vaknade inte förrän 08.23 (brukar alltid vakna runt halv sju av mig själv numera). Isse sov också som en stock, han har fortfarande inte vaknat trots att klockan är strax över halv nio. Så länge brukar han aldrig sova, men jag hör att han är på G att vakna där inne i sovrummet. Han tyckte väl att mamma behövde sova =)

Igår kväll löshoppade jag och jossa hästarna; det var väldigt roligt! Monte såg kanon ut, han är så himla fin. Fagge såg loj, orytmisk och lite klumpig ut och rev med sig hindret rejält två gånger när han kom helt fel på. Måste nog börja löshoppa lite oftare igen; det har inte blivit så mycket när de gått borta vid Kvisterhult.

Medarbetarsamtalet gick förresten bra igår - det kändes fint =)

/m.

Fint i trädgården!

Måste ju visa hur fint det börjar bli trädgården! Se så trevligt det börjar att titta upp i mina rabatter =) Även en stämningsfylld bild på världens finaste Vulkan som låg och njöt av försommarkvällen.../m.

Just typiskt...

...bara för att jag ska till skolan i eftermiddag på medarbetarsamtal, är förkylningen givetvis värre än någonsin. Jag har knappt någon röst alls och hostar som en tok. Just nu lever jag på hoppet om att det känns bättre framåt eftermiddagen... (håller tummarna).

Igår kväll monterade vi sandlåda. Det var en helt underbar kväll och vår lille älskling var som alltid en solstråle =) Han är bäst!/m.

En nykomling i bloggdjungeln

Eller egentligen inte, jag har tjuvbloggat lite på kattoga.blogg.se, eller ja, katterna har. Men orken har runnit av mig och när hemsidan ändå fick en makeover tänkte jag att det var läge att lägga dit en blogg också.

Idag är det något av en slapparsöndag. Hästarna vilar efter hårda jobb i veckan och trädgården fick sig en makeover igår så idag är vilan välförtjänt. Jag är dessutom tokförkyld så det kanske är nödvändigt. Isse är på väg att tillfriskna från sin förkylning (och även jag), men helt återställda är vi väl inte. Rickard verkar märkligt nog ha klarat sig, orättvist!

Annars är det är full rulle! Isac har börjat att gå helt för egen maskin och då är det inte en lugn stund. Han far omkring som en tok, men roligt är det!

Nä, nu ropar lillkillen efter lite mellis och sedan en tupplur - höres!

/m.

RSS 2.0