2-årskalas!

Vår lilla pärla är inte så liten längre; på tisdag blir han hela två år och detta firades i helgen med kalas och släkt på besök. Det var trevligt och Isac och hans mamma o pappa tackar alla som kom! Isac fick massor av fina presenter som han kommer att ha mycket användning för, och främst av allt - det var mycket gott sällskap! Isac somnade som en stock sedan på kvällen - snacka om utmattad. Till saken hör att han inte sovit en blund på hela dagen för allt besök och kalasande, så det var kanske inte så konstigt att han blev trött.

Idag har vi varit på Onoff och köpt mig en ny mobiltelefon då min nuvarande håller på att lägga av helt. Glädjen var stor. Tills vi kom hem. Då händer det inte ett minsta dugg när man lägger den på laddning; telefonen går inte ens att starta. Kollar lite mer noga och blir övertygad om att det jag fått hem är en tidigare öppnad förpackning, kanske ett serviceex eller så. Jättepopulärt. Inte. Jag må se snäll ut ibland, men det är inte för intet jag gått under smeknamnet Pitbull på högskolan. Ringde upp Onoff. Jag tror att mitt missnöje gick fram. Nu är Rickard på jobbet och jobbar ett par timmar, sedan ska vi kasta oss iväg till butiken igen för att byta telefon och diskutera ersättning. Känns jättekul att flänga runt där hela dagen fram och tillbaka när det är betygsättning på jobbet nästa vecka. Isac verkar inte ha några planer på att sova lunch idag heller, så vi får väl se hur det går för mig med mitt arbetande. Han sysselsätter sig dock ganska bra själv med sina presenter från igår - skönt!

Dags att jobba!

/m.

Sjukt här hemma idag...

Idag är jag och Isac hemma sjuka. Vi har ju båda varit lite risiga över helgen, men tyckte att vi kändes fräschare igår. Men så framåt kvällen började man ju vissna igen. Så idag är vi hemma. Jag känner mig helrisig, men det är väl på gång åt rätt håll i alla fall.

Dagen i dag är således lugn. Jag skulle egentligen ha varit hos barnmorskan kl 08 i morse, men nu blev det ju ingenting med det. Ska försöka boka en ny tid inom kort. Just nu sover Isac lunch, skönt, lite återhämtning. Jag funderar också över att krypa ned i sängen och vila en stund. Ja, så får det bli. På återseende!

/m.

Tidig morgon!

Stackars Isac är tokförkyld. Detta gör att han inte sover något vidare på nätterna (de senaste två). Så i natt vaknade han först runt kl 01, sedan kl 02.15. Rickard var gullig och var uppe dessa två pass och gav Isac nappen (som då somnade om). Klockan 04.12 vaknade han igen och jag var uppe hos honom. Då var han rejält nästäppt; inte konstigt att det är svårt att sova då! Men han somnade i alla fall om. Men när jag redan var uppe, kunde jag givetvis inte somna om. Min kropp är van vid tidiga morgonar (inte så långt från 04.12) och trodde väl att natten var över... lika bra att stiga upp!

Så nu har jag suttit uppe ett par timmar. Har plockat disk. Har gjort i ordning smeten till lunchens våfflor. Har spenderat en hel del tid vid datorn. Skulle egentligen ha jobbat tänkte jag (lika bra att läsa lite elevtexter), men hittade inte inspirationen och valde istället att pyssla en del med hemsidan =) Så nu finns nya ponnyn inlagd och lite foton/filmer på hästarna. Nu sitter jag och funderar över vad jag ska göra härnäst. Är galet hungrig på frukost, men tänkte egentligen vänta in Isac. Hör i kameran att han vrider och vänder på sig lite, kanske vaknar snart och då kan vi ju äta ihop. Alternativet är att gå ut i stallet och fixa lite och plocka i ordning efter hovslagaren igår, men nja, det får nog bli senare idag. Från och med igår kväll går alla hästar ute dygnet runt så inte har jag någonting att mocka (för ovanlighetens skull). Fast det är å andra sidan ganska skönt också!

/m.

Piggare ponny!

Kolla in här!

--> http://kattoga.blogg.se/hastarna/

/m.

Ledig måndag och lite bättre ponny

Idag är det måndag och jag o Isac är som alltid lediga. Idag har vi mest ägnat dagen åt att tvätta tre miljarder maskiner (nästan) tvätt och plockat undan i huset. Det är sådant man inte riktigt hunnit med senaste veckan. Just nu sover han lunch och jag har passat på att paketera lite linnen och så som jag sålt på tradera som ska postas idag.

Idag har det varit lite regnigt på förmiddagen. Trist finns det kanske en del som tycker; bra för gräsbete tycker jag! Kanske skulle behövts lite mer regn dock, men man kan inte få allt man önskar ;) Lite värme nu på detta så kommer det att växa fint till det kommande betessläppet. Härligt! Handlar bara om några dagar nu. Hästarna ska få äta upp den bal de har i hagen, men så fort den är slut, släpps de på bete. Skönt! Inte Bilbo dock, stackarn. Har i alla fall varit i kontakt med veterinären idag. Nu har Bilbo stått på box en vecka under medicinering. Idag ska han få full dos som vanligt, sedan ska han få halv dagsranson av medicin en gång om dagen tills det är slut (ca 5-6 dagar). Därefter ska han fortsätta med sin boxvila i ytterligare en vecka. Är han då fortfarande symptomfri (utan medicinering) ska jag få börja gå ut och gå med honom och om det verkar fungera, får han sedan gå ut i hagen igen (den nästan helt utan gräs). Jag håller tummarna så hårt för honom! Han har det urtrist där i stallet och jag måste erkänna att jag förstår honom.

Isac däremot är det full fart på (som alltid!). Han njuter av den värme som kommit och spenderar merparten av sina dagar utomhus. Det är otroligt skönt att kunna bo så här och bara kunna gå ut utanför dörren. I love it!

Rickard är på anställningsintervju idag. Han var lite nervös innan, men jag hoppas att det gått bra för honom! Ska bli spännande att höra vad han säger när han ringer om ett tag!

Med mig är allt bra annars. Visst har jag lite ont i ryggen och så, men jag är ju inte heller riktigt den som ligger på latsidan. Förhoppningsvis blir det att träna lite hästar ikväll; åtminstone en av de två. Kanske båda =) Mina medryttare har lite fullt upp i veckan, så jag får ta en hel del pass själv. Vore skönt att ta det idag när man ändå varit ledig. Får se hur länge jag rider till. Går ju in i graviditetsvecka 31 nu. Red till 32 förra gången, en vecka till alltså. Känns bra att rida och nästan lite skönt för kroppen - jag gillar ju dessutom att hålla igång! Men vi får se; det är nog dags att trappa ned. Jag blir ju allt större och otympligare och kanske vore det i alla fall lite skönt att bespara kroppen på lite värk inför förlossningen, i några veckor i alla fall ;)

Nu ska jag se om jag ska ta itu med lite elevtexter innan det är dags att väcka Isac. Ingen rast, ingen ro - wonderful!

/m.

RSS 2.0