Snabb uppdatering

Här kommer en liten snabb uppdatering från mig. Vi sliter som djur med vardagsrummet och därför hinner jag inte alls med att blogga. Det får liksom räcka att uppdatera renoveringsdagboken.

Morgonens goda nyhet är att Nikki med största sannolikhet är dräktig! Det är otroligt efterlängtat och känns förstås fantastiskt kul! Jag vågar inte hoppas alldeles, men hon uppvisar alla tecken på dräktighet. Hanen är förstås vår vackre Sir Alex. Förväntade utfall är antingen cremefärgade hanar eller blåsköldpaddshonor. Alla med eller utan vitt. Nikki ligger här bredvid och passas upp på som en drottning, haha. Man får ju skämma bort dem lite =)

Barnen mår bra. Corinne är en riktig vilde och pratar och pratar och pratar. Hon är inne i en väldigt mammig period och det är både jätteroligt och lite påfrestande stundtals. Isac är som alltid... bara bäst. Vi har varit på BVC nyligen på 4-årskontroll som han klarade galant (tror jag har skrivit om detta). Härom dagen var vi och gjorde den uppföljande synundersökningen. Han har nu fått en remiss till ögonmottagningen för ytterligare uppföljning. Han kan kanske ha nedsatt syn och det vore ju ingen jätteskräll med tanke på både mamma och pappa. Får se vad som händer vidare med detta.

Idag har vi varit iväg till veterinären för vaccinering av Vulkan och Filippa. Det gick smidigt och de skötte sig alldeles ypperligt båda två.

Huset är hemma är fortfarande något av en byggarbetsplats... det känns sådär faktiskt. Man längtar till den dag då det går att städa ordentligt. Men det är inte så himla mycket kvar nu - underbart!

Nä, nu ska jag gå ned en trappa och försöka skapa lite ordning iaf.

Ha det gott!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0