Gjutning, kattbesök och rivning

Goddag på er!

Igår hade vi gjutningsbilen här på besök, SÅ skönt att få den delen av golvet klart. Läs gärna mer i renoveringsdagboken =)

I natt sov vi borta så att golvet skulle få torka ordentligt. Mådde lite risigt när jag vaknade i morse och gör än. Vet inte vad det är riktigt, känner mig lite yr och konstig.

Om en liten stund ska vi hälsa på Catania, numera Kattja, som bodde hos oss som kattunge (med Pija som mamma) som föddes den 18/8 förra året. De har fritidshus vid Udden och bjöd in oss på lite fika - kul!

När vi kommer hem ska vi sedan riva väggar i vardagsrummet för hela slanten. Det känns roligt att kunna jobba vidare efter veckans paus!

I morgon blir det att hämta material till alla reglar och så. Sedan ska jag ringa veterinären för att få en tid för kastering av Kalibra också. Min lilla plutt - jag hoppas att allt går bra med tanke på hur dåligt hon mådde efter sin förra operation. Men det finns ingen anledning att hålla katter fertila när de inte ska gå i avel och då kan hon ju också erbjudas att gå ut och så.

Det blev en lite snabb uppdatering iaf...

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0