Grattis Corinne 2 år!

Idag fyller vår älskade tjej 2 år!! HIPP HIPP HURRA!!

Igår var jag och Monte ute på världens mysigaste tur tillsammans med Märta och Fagge. Vi red favvorundan bakom Berg och var ute 1,5 timme mestadels i härligt travjobb. Så underbart härligt! Like good old times =) Jag tror hästarna var rätt trötta efteråt, men ack så glada och fina de var båda två =D  Det är fantastiskt härligt att vara igång igen!

På kvällen målade jag sedan spjälsängen en första vända. Den ska ju upp på försäljning och jag tänkte måla det vita så den är i toppskick inför försäljningen. I morse målade jag på en andra vända, så nu ligger det sista på tork. Annonsen är formulerad, så nu är det bara att hoppas på svar så att jag slipper ha den liggandes här =)

Annars så håller jag på och tvättar som en galning. Garderoben i stallet är helt färdig med bilder och allt (YEAH!), så nu håller jag på att tvätta alla dammiga och smutsiga schabrak, vojlockar och benlindor så att de är fina när de läggs in på sin nya plats =) Sista omgången är i maskinen nu! Härligt med ordning och reda!

Snart är det dags för lunch och efter det ska Rickard till tandläkaren (stackaren). Jag och barnen ska städa undan lite här och gå över ett varv med dammsugaren. Ikväll ska vi fira vår lilla (nu stora) tös =D

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0