Regnig måndag

Hej allihopa i den regniga måndagen!

I morse satte vi klockan på 06 för att snabbt hinna till tippen en första vända. Flera vändor återstår och vi ville få undan de väntande säckarna innan stora lastbilen kommer med grus. Tröttheten gjorde sig dock påmind och vi kom inte upp förrän 07. Vi skyndande iaf upp och har varit iväg och lämnat det första lasset. Väl hemma slängde vi på nästa lass och Rickard är på väg till tippen för att lämna detta nu. Jag och barnen är hemma för att kunna ta emot grusbilen om han skulle komma nu på förmiddagen. Han ringde nämligen vid 08 och sa att han skulle komma idag =)

Regnet vräker ned här hemma. Vändan till tippen var minst sagt ett blött äventyr. Skönt att nu ha kommit in och bytt till lite torra kläder igen =) Barnen och jag hade tänkt att fixa lite ute, men vi avvaktar nog en liten stund och ser om det verkar bli något uppehåll. Regnet ser dock minst sagt ihållande ut, så vi får väl se. Blir säkert en stund ute efter lunchen iaf =)

Här hemma är det intensivt för övrigt. Fagge skadade sig på ridbanan härom dagen och det såg inte alltför bra ut och han fick åka till Strömsholm. Det var jobbigt, men jag hoppas att han snart är bra igen. Nu är han iaf hemma och medicineras med antibiotika och smärtstillande. Han står dessutom på boxvila, men sköter det hela exemplariskt. Fina fina Fraggel...

Grävandet i vardagsrummet går framåt. Vi har grävt ut allting och körde det sista till tippen i morse (det är några bjälkar kvar att köra iväg som ligger ute på tomten). Idag kommer gruset och så blir det nog ett par tunga och intensiva dagar med detta. I slutet av veckan kommer en bil och gjuter åt oss. Ska bli SÅ skönt att få underarbetet till golvet klart!

Jag har fått betyg i båda de kurser jag läst. VG på båda kurserna, dvs det högsta betyg man kan få på högskolenivå. Kul! Jag har även fått antagningsbeskedet till höstens kurser. Kom in på alla tre som jag sökte, men ska bara läsa en kurs. Det blir nog mitt förstaalternativ - analys och bedömning i matematik =)

Oj, nu hör jag hur regnet vräker ned mer än någonsin! Vilket busväder! Men skönt för våra beten. Det börjar att bli fattigt på gräs. Det har varit så fruktansvärt torrt så det har ju inte vuxit någonting... bra om det nu växer på lite!

Med Monte och Sylle är det bara bra. Jag är igång och rider igen och det är väldigt roligt! Dock har det inte blivit någon ridning denna vecka; vi måste helt enkelt bli klara med vardagsrummet.

Jag är även igång och övningskör och det känns bra. Det går bättre och bättre och jag börjar att känna mig mer säker på bilen.

Med katterna här hemma är det också bara bra. Kalibra och Nikki som brukar ha en liten trasslig relation, kommer riktigt bra överens. Det är kul att se!

Barnen mår fint! De har varit så otroligt duktiga denna vecka, medan deras mamma och pappa bara har jobbat, jobbat och jobbat. Isac har tagit hand om Corinne och de har sysselsatt sig jättefint på egen hand. Vi har lovat dem ett besök i leksaksbutiken i helgen när golvet förhoppningsvis är gjutet. Isac pratar om en brandmanstshirt och den förtjänar han verkligen!

Det var väl en liten update iaf! Ha det gott allihopa!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0