Inte den bästa av dagar


Corinne i Spånga 2011-11-26


Dagen idag är inte den bästa av dagar. Det är liksom ingenting som bara flyter på som det ska, lite ska det jäklas både här och där.

Först skulle vi fixa elkabeln till vattenkoppen i stallet. Saknade givetvis det material vi behövde och kunde inte göra detta. Sedan var jag ute och övningskörde. Kom till en fyrvägskorsning där det stod bilar överallt och jag visste inte riktigt vem som skulle köra och inte, vilket resulterade i ett motorstopp mitt i korsningen (bra placering) och där blev jag i all frustration stående. BLÄ! Resten av körningen gick desto bättre, skönt det iaf.

Sedan kom vi hem och skulle sätta upp ljusslingorna, men  självfallet var typ varenda lampa trasig så det blir att investera i en ny slinga. Tänkte att vi istället skulle sätta upp den nya hyllan i vardagsrummet och mätte självfallet fel. Suck. Blev iaf bra till slut och de nyinköpta dekorerna blev som pricken över i:et. Nu ska vi snart ta och käka middag och sedan är det inte så mycket planerat för kvällen. Blir nog ganska lugnt och skönt. Typ betala räkningar och fota kattungarna som snart är två veckor gamla. Några ljusstakar kom iaf upp idag, alltid något.

I fredags var jag på kurs i Sthlm. Den avslutande dagen på Tänk om (utbildningen jag går). Det var roligt och man fick en del bra tankar med sig. Efter kursen kom Rickard och mötte upp med barnen och så stannade vi i Sthlm tills lördagskvällen. Det var trevligt! Jag hade nya kameran med mig och fick några fina bilder. Här kommer att axplock =)

Söta Corinne:
I lekparken:Tack och hej!

/m.

31

Jaha, igår fyllde man år så nu får man väl titulera sig som 31-åring. Rickard försöker pika mig lite, men han har nog betydligt värre åldersnojja än jag, haha. Med tanke på att busschaufförerna verkligen frågar om jag ska ha hel biljett (åldersgräns 15 år) så är det kanske bra med lite åldring ;)

Idag är jag hemma med en sjuk Isac. Han är förkyld stackaren. Jag har hunnit pyssla en hel del här hemma, bland annat märkt upp lite kläder så det var iaf något bra med det hela =)

Nikkis ungar är riktigt stora, gud så tiden går fort! I morgon flyttar de till sina nya hem så jag pysslar lite med alla förberedeler idag, allt de ska ha med sig och så. Sötnosarna var iväg till veterinären i onsdags för sin slutvaccination och veterinärbesiktning. De gick så fint genom allt utan någon anmärkning =) Så här såg de ut vid fotograferingen igår:

DALIAN


DRAMMENI tisdags födde Safira sin kull. Allt gick jättefint och resulterade i två ungar även denna kull. Kanske finns anledning att misstänka att det är Alex som lämnar så små kullar. Men ärligt talat föredrar jag nog hellre två än tio som Filippa hade. Kanske hade något mellanalternativ varit fint, haha. Allt gick iaf enligt planerna och första ungen tittade ut strax innan kl 22. Sedan hade jag en vaken natt för att se så att allt gick bra med Safira. Snacka om att jag var lite trött nästkommande dag på arbetet. Safira tar otroligt väl hand om ungarna och är en riktig hönsmamma. Hon ligger tillsammans med ungarna i min garderob och lämnar dem inte för annat än att bara äta och använda lådan som snabbast. Båda ungarna går upp helt sjukt mycket i vikt så mat verkar det finnas gott om! Idag fick de vara med på bild för första gången:
Livet flyter annars på som vanligt. Jag har ett moment kvar i kursen jag läser och det känns väääldigt skönt att den delen snart är överstökad. Jag har slitit hårt, men snart är jag framme vid målet =)

Nu är det dags för lite lunch för mig och lillgrabben! Ha det gott!

/m.

RSS 2.0