31

Jaha, igår fyllde man år så nu får man väl titulera sig som 31-åring. Rickard försöker pika mig lite, men han har nog betydligt värre åldersnojja än jag, haha. Med tanke på att busschaufförerna verkligen frågar om jag ska ha hel biljett (åldersgräns 15 år) så är det kanske bra med lite åldring ;)

Idag är jag hemma med en sjuk Isac. Han är förkyld stackaren. Jag har hunnit pyssla en hel del här hemma, bland annat märkt upp lite kläder så det var iaf något bra med det hela =)

Nikkis ungar är riktigt stora, gud så tiden går fort! I morgon flyttar de till sina nya hem så jag pysslar lite med alla förberedeler idag, allt de ska ha med sig och så. Sötnosarna var iväg till veterinären i onsdags för sin slutvaccination och veterinärbesiktning. De gick så fint genom allt utan någon anmärkning =) Så här såg de ut vid fotograferingen igår:

DALIAN


DRAMMENI tisdags födde Safira sin kull. Allt gick jättefint och resulterade i två ungar även denna kull. Kanske finns anledning att misstänka att det är Alex som lämnar så små kullar. Men ärligt talat föredrar jag nog hellre två än tio som Filippa hade. Kanske hade något mellanalternativ varit fint, haha. Allt gick iaf enligt planerna och första ungen tittade ut strax innan kl 22. Sedan hade jag en vaken natt för att se så att allt gick bra med Safira. Snacka om att jag var lite trött nästkommande dag på arbetet. Safira tar otroligt väl hand om ungarna och är en riktig hönsmamma. Hon ligger tillsammans med ungarna i min garderob och lämnar dem inte för annat än att bara äta och använda lådan som snabbast. Båda ungarna går upp helt sjukt mycket i vikt så mat verkar det finnas gott om! Idag fick de vara med på bild för första gången:
Livet flyter annars på som vanligt. Jag har ett moment kvar i kursen jag läser och det känns väääldigt skönt att den delen snart är överstökad. Jag har slitit hårt, men snart är jag framme vid målet =)

Nu är det dags för lite lunch för mig och lillgrabben! Ha det gott!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0