Inte den bästa av dagar


Corinne i Spånga 2011-11-26


Dagen idag är inte den bästa av dagar. Det är liksom ingenting som bara flyter på som det ska, lite ska det jäklas både här och där.

Först skulle vi fixa elkabeln till vattenkoppen i stallet. Saknade givetvis det material vi behövde och kunde inte göra detta. Sedan var jag ute och övningskörde. Kom till en fyrvägskorsning där det stod bilar överallt och jag visste inte riktigt vem som skulle köra och inte, vilket resulterade i ett motorstopp mitt i korsningen (bra placering) och där blev jag i all frustration stående. BLÄ! Resten av körningen gick desto bättre, skönt det iaf.

Sedan kom vi hem och skulle sätta upp ljusslingorna, men  självfallet var typ varenda lampa trasig så det blir att investera i en ny slinga. Tänkte att vi istället skulle sätta upp den nya hyllan i vardagsrummet och mätte självfallet fel. Suck. Blev iaf bra till slut och de nyinköpta dekorerna blev som pricken över i:et. Nu ska vi snart ta och käka middag och sedan är det inte så mycket planerat för kvällen. Blir nog ganska lugnt och skönt. Typ betala räkningar och fota kattungarna som snart är två veckor gamla. Några ljusstakar kom iaf upp idag, alltid något.

I fredags var jag på kurs i Sthlm. Den avslutande dagen på Tänk om (utbildningen jag går). Det var roligt och man fick en del bra tankar med sig. Efter kursen kom Rickard och mötte upp med barnen och så stannade vi i Sthlm tills lördagskvällen. Det var trevligt! Jag hade nya kameran med mig och fick några fina bilder. Här kommer att axplock =)

Söta Corinne:
I lekparken:Tack och hej!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0