En stilla höstdag

Här kommer en liten uppdatering från Gölstugan igen!

BARNEN
Barnen mår prima, men är i en period där de är otroligt högljudda och triggar varandra och hör lite smådåligt. Det är lite trist och frustrerande, men det hör ju föräldraskapet till. Isac har varit hos ögonläkaren och skötte sig alldeles ypperligt, så nu är det klart att han ska få glasögon. Vi ska bara till en optiker (nu under lovet förhoppningsvis) och välja ut några lämpliga =) Jag hoppas att hela inväjningen med dem ska gå smidigt. Corinne är full av bus som vanligt och lika gullig som alltid. Favoritordet "faktiskt" hänger med och sätts i princip efter varje mening ;)

ARBETET
Det är skoj på arbetet, men man är fullt sysselsatt. Det är mycket att göra och många elever, men jag trivs som fisken i vattnet. Denna vecka som kommer är det dock novemberlov och det känns otroligt skönt. Man är ganska trött och sliten och det känns välbehövligt med lite återhämtning.

STUDIERNA
Studierna flyter på fint framåt. Kursen är krävande men givande. Jag har klarat av 3 av 5 moment. Kursen avslutas till jul och då är jag behörig gymnasielärare även i matematik - känns kul!

ÖVNINGSKÖRNINGEN
De senaste två veckorna har vi verkligen prioriterat att köra, och har hunnit med att träna en hel del. De är faktiskt riktigt roligt och jag börjar känna mig alltmer säker som förare. Idag körde jag hela vägen från Näshulta till mitt arbete, parkerade och körde samma sträcka hem igen. Summa summarum en 6-7 mil med både 90-väg och lite stadskörning. Det kändes riktigt bra och det känns som om det går framåt =) Någonstans i vardagen måste jag bara få in teoriläsningen också. Snälla någon, ge mig fler timmar på dygnet...

KATTERNA
Nikkis kattungar har hunnit fylla 8 veckor och vi var till veterinären i onsdags för en första vaccinering. Det gick jättebra allting och de skötte sig så fint så. Igår hade vi besök av Dalians blivande familj som var här för att lägga band på sin stora längtan =) Dalian är mycket efterlängtad och det är förstås väldigt roligt. Safira är högdräktig och är beräknad kring den 15:e november. Allt är bra med henne, även om hon sover mest. Alex är en riktigt energiknippe för tillfället och är precis hur härlig som helst. Filippa är som alltid drottningen av gölstugan med sin alldeles egna charm. Nikki mår väl och har börjat att släppa taget om kattungarna lite. Vulkan är pratgubben själv och fräsch som alltid. Kalibra, alias Fluffet, uppskattar att vara ute, men lika mycket att komma in efter typ 15-10 minuter. Det är ju blött och blåsigt ute ;)

HÄSTARNA
Hästarna mår väl, men är väl lite understimulerade. Det är svårt att få tiden att räcka till. Jag funderar att raka Sylle i veckan, men har väl inte bestämt mig helt. Ska fundera lite till och väga för och emot =)

ANNARS DÅ...?
Jorå, det är mycket hela tiden. Full rulle helt enkelt. Lite längtar jag efter dagen då studierna är avklarade och körkortet fixat. Det vore skönt att få lite tid över till att.. typ.. bara.. andas.

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0