Ledig söndag (typ iaf)

Det har varit en bra söndag. I förmiddags besökte vi badhuset. Det var riktigt härligt efter många helger med mest jobb, jobb, jobb och studier... Det var skönt att bara vara med familjen och att tänka på någonting annat. Barnen var som alltid helgalna i vattnet, inte minst den lilla. Corinne skulle nog kunna drunkna vilken dag som helst. Snacka om att hon inte har respekt för vattnet... men väldigt roligt hade de iaf!

Sedan tog vi en sväng till Näshulta och grattade Noah som fyllt år. Det blev även en tur med bilen - övningskörning för mig med andra ord =D Har inte kört sedan i somras (och då körde jag ju bara typ fem gånger...) så jag mådde illa av nervositet innan. Det går bra när jag kör och nervositeten släpper så fort jag kommer iväg, men jag mår bara så himla dåligt innan. Och nu var det förstås värre än värst eftersom att det gått så länge sedan senast. Men jag har prestationsångest i allt jag gör; det är bara så. Hur som haver var det skönt att komma iväg och det gick faktiskt riktigt fint så när som på en rivstart i en backe, haha. Vi ska försöka köra riktigt intensivt nu. Det har inte varit så lätt när jag haft arbete upp och öronen och dessutom läser in min gymnasiekompetens vid sidan av. Man ska ju överleva också. Men nu är det lite mindre på jobbet och körningen ska därför få mer plats. Jag hoppas att jag ska få ihop allting på något vis. Någon som kan uppfinna dygn med 37 timmar? (eller något)

Nu väntar sen middag och ganska snart är det sedan nattning av barnen. Därefter väntar arbete för hela slanten. En söndag helt utan arbete, verkar omöjligt. En del har jag som måste fixas inför veckan, och dessutom måste jag ordna lite i studierna mina. Men det får bli efter att barnen somnat. En sen kväll som alltid, måhända.

Kattungarna har hunnit bli drygt 6 veckor och de är så gulliga så. Både är tingade sedan länge. Hanen (Drammen) flyttar till ett par i Örebro och honan (Dalian) flyttar till en fembarnsfamilj i Västerås. Det känns som bra hem =)

I morgon är det fullt inplanerat med hovslagaren på besök under kvällen. Hej och hå, fullt sjå!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0