Pysselsöndag

Idag har vi pysslat lite här hemma med saker som har släpat efter lite.

Bland annat har jag försökt skapa lite ordning i det kaos som vi har skapat på dagis. Vi har fått lite, hrm, pikar om att barnens kläder är lite dåligt märkta och det stämmer verkligen. Så idag har jag gjort slag i saken och haft "dagisfixardag". Jag har beställt hem 100 namnlappar vardera åt Isac och Corinne som vi kan stryka på kläderna. Vi har beställt jättefina dagisväskor i tyg med personligt tryck på åt båda barnen och så har vi äntligen fixat den "gröna tavlan" som barnen har på dagis med fotografier på sina nära och kära. Efter ett år, pinsamt, har även Corinne äntligen en sådan =)

Igår bestämde diskmaskinen sig för att gå sönder helt och hållet. Ett bra tag har den läckt i framkant och nu lossnade en av armarna. 2 år höll den, fast då är den å andra sidan ganska hårt körd med måååånga maskiner. Blocket is my friend och samma dag tingade jag en ny diskmaskin, haha. Eller ja, ny är den ju inte, men ändå. Faktum är att den har ganska många år på nacken, men den har stått i en sommarstuga och är sparsamt använd. 500 kr på blocket, som jag dessutom prutade till 350 (asgarv!). Som hittat! Den får hålla så länge den håller. För de pengarna kan man ju inte kräva alltför mycket. Den står nu och går sin första maskin och det verkar fungera klockrent. NICE! När Rickard idag var och hämtade den lyckades han dessutom (gratis) få med sig EXAKT ett sådant pottskåp som vi länge letat efter som vi ska ha i vardagsrummet som dataförvaring. Klockrent!

Nu är klockan 16.15 och det börjar att dra ihop sig mot middag. Efter detta väntar ett bad för barnen och när de har gått och lagt sig ska jag nog ta itu med arbetet mitt. Har en hel del matematik att förbereda inför den kommande veckan.

Ha det gott!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0