En vacker onsdag

Hejsan svejsan,

jag tänkte försöka mig på en uppdatering för lite har hänt sedan senast =)

Jag var till London med arbetet 10-13 januari och var och besökte BETT-show, en gigantisk IT-mässa med besökare från hela världen. Det var jätteroligt och man fick med sig en hel del nya tankar och idéer hem. Vädret var fantastiskt, inget regn alls och temperaturen låg på 10-15 grader. Underbart skönt och jag hade gärna stannat kvar ett tag till =) Ja, om man hade haft familjen med sig förstås. Det var första gången någonsin som jag var borta från barnen mer än en natt och jag saknade dem kopiöst, så det var väldigt mysigt att träffa dem sedan igen!

Idag är jag, liksom igår, hemma med lilla C som har någon knasig form av magsjuka. Idag har hon dock ätit som vanligt och varit pigg och glad så allt lutar mot dagis i morgon. Idag har vi varit ute och byggt in foderhäcken lite då hästarna drar ut så extremt mycket ensilage och bara trampar ned det i backen. Tokarna verkar dock inte förstå hur de kommer åt maten nu, suck. Men de borde väl hitta öppningen inom kort...

Kattungarna mår toppenfint och har nu hunnit bli hela 10 veckor gamla. De har ett fantastiskt temperament och är båda keligare än keligast. Riktiga mysungar är de! Ennis ska ju flytta till Bålsta, men härliga Elba kommer ju att stanna hemma hos oss. Känns lite konstigt; det är ju den första ungen vi behåller själva. Jag undrar vad hon kommer att säga när syrran flyttar... Jag tror dock att hon kommer att klara det galant - hon har ju en fin kontakt även med de andra katterna.

Vi har släppt p-pillerna på Filippa sedan några dagar tillbaka. Tanken är att hon ska paras någon gång under våren och få sin sista kull framåt sommaren till. Hon är lite sur för att hon inte får gå ut (hon som inte velat gå ut på flera månader när hon fick gå ut...) men det brukar vara snabbt övergående. Filippa kommer ju att paras med fina Sir Alex och eftersom att hon inte är någon ungdom längre så kommer det att bli hennes sista kull innan hon kastreras. Det är den enda kullen vi har planerad för 2012. Exakt när den blir, är ju beroende på när hon kommer i löp och så.

Gose-Corinne sitter här bredvid mig lutad mot min axel. Det är riktigt mysigt med lite egentid med henne. Vi ska elda lite till kaminerna så att det blir varmt och skönt här, men sedan ska vi nog krypa ned i badet. Myyyys.

Trevlig onsdag på er alla!

/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0